دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سید محمد حسینی:

مطالبات مقام معظم رهبری به‌خصوص سند تحول بنیادین اجرا شود

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و معاون پارلمانی رئیس جمهور در نشست علمی «امام حسن عسکری (ع) از اندیشه تا زندگی» که به همت بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی و تهران برگزار شد، گفت: مطالبات مقام معظم رهبری به‌خصوص سند تحول بنیادین اجرا شود.
کد خبر : 621140
سیدمحمد حسینی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمد حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و معاون پارلمانی رئیس جمهور در نشست علمی «امام حسن عسکری (ع) از اندیشه تا زندگی» که به همت بسیج اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی و تهران برگزار شد، با اشاره به دوران کوتاه ولی پربار امامت یازدهمین امام شیعیان، گفت: از امام حسن عسکری (ع) توصیه‌هایی برای عموم مردم و به‌ویژه خواص به یادگار مانده است، اگر نصب‌العین همگان به‌ویژه مدیران باشد بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های جامعه کاهش می‌یابد.


وی ادامه داد: از جمله سفارش‌های آن امام همام این بود که اهل تقوا و خداترس باشید، خیلی از معضلات امروزی ناشی از نافرمانی اوامر الهی است، کسی که عظمت خدا را درک کند به‌سمت معصیت و سرکشی نمی‌رود مخصوصاً در مورد حق‌الناس مرتکب تعدی و گناه نمی‌شود. توصیه دوم امام جدیت در امور زندگی و کارهایی است که برای خدا انجام می‌دهیم، یعنی اهل سهل‌انگاری و تعلل نباشیم و انجام امور همراه با اتقان و استحکام باشد. راستگویی، امانت‌داری، ذکر خدا، کسب معرفت و دانش، رعایت حقوق دیگران و غیره از توصیه‌هایی دیگر پدر بزرگوار امام زمان (عج) است که باید به آن‌ها اهتمام ورزیم.


حسینی با اشاره به اهمیت توجه مسئولان به توصیه‌های ائمه (ع) تاکید کرد: در دولت سیزدهم در آغاز جلسات فرازهایی از فرمان معروف امام علی (ع) به مالک اشتر قرائت می‌شود و حجت‌الاسلام رئیسی به شرح موجز آن می‌پردازند تا جهت حرکت و رسالت خطیری که برعهده کارگزاران نظام اسلامی است، مشخص شود.


معاون رئیس جمهور در امور مجلس در بخش دیگری از این برنامه در رابطه با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، گفت: به‌خاطر جایگاه رفیعی که این وزارتخانه دارد در خصوص نحوه مدیریت آن در ادوار گوناگون، اختلاف نظر وجود داشته و انتخاب وزیر آموزش و پرورش و ادامه خدمت وی همواره دشواری‌های خاص خود را دارد.


وی افزود: برای سکانداری وزارت آموزش و پرورش افراد متعددی مطرح بودند، حجت‌الاسلام رئیسی در نهایت به این جمع‌بندی رسیدند که فیاضی برای اجرای مأموریت‌های این وزارتخانه مناسب هستند.


حسینی تاکید کرد: بعد از معرفی وزیر پیشنهادی در مجلس مباحثی مطرح شد که بخشی از آن به خاطر این بود که شناخت کافی از توانمندی فیاضی وجود نداشت، برای همین بلافاصله در مجلس و در کمیسیون آموزش کار را شروع کردیم و با نمایندگان جلسه گذاشتیم و وزیر پیشنهادی هم سوابق خود را مطرح کرد و به ابهامات و سؤالات پاسخ داده شد.


معاون رئیس جمهور در ادامه گفت: برخی مسائل درباره فیاضی ابتدا مطرح شد که با توضیحات ارائه شده مشخص شد درست نبوده است. فیاضی با مباحث، نظام مسائل و چالش‌های آموزش و پرورش به خوبی آشنایی دارد، ۱۱ راهبرد ارائه شده وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اگر با دیده انصاف دیده شود، نظر افراد نسبت به وی مثبت خواهد شد.


وی افزود: فیاضی روز یک‌شنبه و دوشنبه همین هفته در همه کمیسیون‌های مجلس حضور پیدا می‌کند و نمایندگان هم ابهامات و سوالاتی که دارند را مطرح می‌کنند. وزیر پیشنهادی به نظر بنده جوان اهل فضل و آشنا به معارف ناب اسلامی است، با کسانی که به دنبال اجرای سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش بودند، فرق می‌کند.


معاون رئیس جمهور ادامه داد: در ۴۲ سال اخیر برای ارتقاء آموزش و پرورش زحمت زیادی کشیده شده اما کافی نیست و باید اقدامات متعدد از جمله مطالبات مقام معظم رهبری به خصوص سند تحول بنیادین اجرا شود. حجت‌الاسلام رئیسی بر این باور است که فیاضی می‌تواند این مأموریت بزرگ را انجام دهد.


وی یادآور شد: امیدواریم نمایندگان در یک فضای منطقی و معقول تصمیم بگیرند و البته هر تصمیمی گرفته شود دولت تبعیت خواهد کرد و این وضعیت بلاتکلیفی که در آموزش و پرورش هست زودتر به پایان برسد. چنین وضعیتی برای کشور ضرر دارد و با سرپرست نمی‌شود یک جایگاه با این اهمیت را اداره کرد.


معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه غالباً در اجرا مشکل داریم وگرنه اسناد بالادستی خیلی خوبی در کشور وجود دارد که روی زمین مانده است، گفت: عزم و اراده نیاز است که خوشبختانه در این دولت وجود دارد. زمانی که دولت به‌صورت کامل استقرار پیدا کند کارهای اساسی و عمده سرعت می‌گیرد.


معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: با توجه به تلاش، همت و عزم و اراده مسئولان به نظر می‌رسد هرچه جلوتر برویم شرایط بهتری را مشاهده خواهیم کرد. تاکنون گشایش‌هایی صورت گرفته و در آینده شاهد اتفاقات خیلی خوبی خواهیم بود.


وی گفت: رئیس‌جمهور، وزرا و مسئولان دائماً با نخبگان و فرهیختگان جامعه در تعامل هستند و نظرات و ایده‌های آن‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد تا اگر نیاز به جراحی در برخی حوزه‌ها از جمله اقتصادی بود اندیشمندان هم نظر بدهند و در جریان باشند و کمک کنند تا شرایط بهتری در کشور فراهم شود.


انتهای پیام/۱۱۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب